2008. május 13., kedd

Nordic Túra Felpécről!

Programok, túrák:
2008 Június 21

Kultúra, természet és bográcsgulyás nordic walking bottal Sokorón (Győr mellett)
Családi aktív nap és nordic walking túra kicsiknek és nagyoknak Wilk Zsófia, a "Nordic Walking Sport" magyarországi képviselője és "A Trainer" WDNOVAS "Nordic Walking Iskolák Szövetsége"-nek, magyarországi megalapítója, oktató.
Legyen a vendégünk és nordic walkingozzon velünk a ”Sokoró Natúrpark” területén2008. június 21.-én
Két nehézségi fokú nordic walking túrára invitálják a szervezők a kikapcsolódásra váró túrázókat, hogy utána a Felpéci Tájház udvarán, a bogrács mellett átbeszélhessék újra a nap eseményeit.Kiket is várunk a programunkra? Azokat, akik szeretik a különleges sportokat, és akik szívesen vesznek részt közösségi tevékenységben és szeretik az érintetlen természeti tájat felfedezni. Ha valaki szívesen elkísérné a családot, de nincs kedve gyalogolni, az a tájháznál kellemesen eltöltheti az időt: kipróbálhatja tehetségét kosárfonás, korongozás területén, segítünk ennek bemutatásával, játszhat és labdázhat, illetve segédkezhet a bográcsgulyás előkészületeiben.
Túra első állomása az Ősborókás megtekintése lesz, majd a Hatosfa , mely ma már csak ötágú és onnan Kajárpéc templom és múzeum megtekintése, majd vissza Felpéc Tájházhoz. Nagyon gazdag az ásatásokból származó kajárpéci gyűjtemény, amelyben kőkorszaki csont- és csiszolt kőeszközöktől a bronzkori és római kori tárgyi emlékeken át a török fegyverekig sokféle érdekes leletet megtekinthetünk.Végig a túra során Oldal János túra- és idegenvezetését élvezhetjük, aki maga is szenvedélyes nordic walkingos, INWA nordic walking Activity Leaders és a környék jó ismerője. A túra során elvesztett kalóriákat finom bográcsgulyásból pótoljuk, melyet vendéglátónk felesége készít nekünk. A jóleső testedzés, a finom falatok után bor- és bodzavirágszörp kóstolóra vár mindenkit.”


Bővebb információ:

Wilk Zsófia 20-4625791

info@nordicwalkingsport.hu


Oldal János 20-545-1234
e-mail: gammarus1949@gmail.com

Nincsenek megjegyzések: